Bij Papa

  • 1 Reacties
  • 42576 Gelezen
*

Offline Teenerbaby

  • **
  • Geslacht: Man
  • Ik ben: TB
Bij Papa
« Gepost op: 18 mei, 2016, 18:21:39 »
Hallo allemaal, deze is voor de wedstrijd  :gekbek

Dit verhaal is verzonnen, de personen zijn verzonnen, namen ook, stadsnamen bestaan wel.

Veel leesplezier!


Mijn naam is Marco, ben 21 jaar en kom uit Utrecht.

Ik moest nog 1 dag naar mijn werk en in het weekend lekker naar Amsterdam. Voor de eerste keer naar een pappa. Ik vondt het spannend, en kon mijn aandacht er niet helemaal bij houden op het werk. Toen was ik eindelijk klaar, ik sloot mijn computer af, wenste collega's een fijn weekend.
 Thuis aangekomen pizza in de oven gezet. Lekker wat bankhangen. Wat tv gekeken. Lekker de pizza opgegeten, nog even tv kijken en op bed aan. En een paar voorbereidingen voor morgen treffen.

Ik begon zaterdag met een kopje koffie, keek nog de laatste keer naar mijn reisplanning, want ik zou een weekend naar Amsterdam gaan. Snel nog een kop koffie en vertrekken….
Daar zat ik, in de trein op weg naar Amsterdam, om daar mijn pappa te ontmoeten. Het was een zonnige zomerse morgen. Prachtige dag om uit te gaan
Hij zou mij op perron 11b ontvangen vanuit de stoptrein. Het was rond spitsuur in de ochtend dat ik er heen ging. Het was vrij druk, en ik zat overspannen in de trein iedereen in de gaten te houden, waarom?

Omdat ik een luier aan had, dat moest ik van pappa doen om ervoor te zorgen dat ik droog bleef tijdens de reis, dat was maar goed ook, want ik zat in de Sprinter die geen wc’s had…
Ik had dus al in mijn luier geplast van de koffie, en ik dacht dat iedereen het gemerkt had, want er werd ineens één kant op gekeken, mijn kant op, ik moest staan in de trein want het was erg druk.
Opeens werd er op mijn rug getikt. ‘’Mag ik uw kaartje zien?’’
‘’Tuurlijk mag dat.’’ Zei ik. Ik probeerde mijn kaartje te pakken die in mijn broek zat, maar de luier versperde het een beetje, waardoor k moest wringen. Toen ik me kaartje vast pakte met 2 vingers, zat ik vast, ik begon te trekken en ineens schoot k los en nam tegelijkertijd een stuk t-shirt mee waardoor de rand van mijn luier zichtbaar werd. Ik kon bijna door de vloer zakken van schaamte, al bedacht ik me dat dat niet handig zou zijn want dan lag ik op de rails. Ik besloot gewoon normaal te kijken met een rood hoofd om wat er zojuist gebeurd was. ‘’Alsjeblieft.’’ Zei ik. ‘’Dank u, het is helemaal in orde’’ zei de conducteur en liep verder om kaartjes te controleren.
We stopten op met de trein in Weesp en er stapten een hoop mensen uit. Ik kon eindelijk gaan zitten, wat voor mijn gevoel beter voelde omdat niemand mijn luier dan kon zien. Zo keek ik de rest van de rit uit het raampje en bedacht wat er vandaag allemaal met mij zou gaan gebeuren.

Toen er werd omgeroepen dat we in Amsterdam zouden arriveren met 3 minuten vertraging, wist ik al dat ik straf zou krijgen, omdat ik te laat kwam. Ik stapte uit, en liep naar het begin van de trein, waar ik werd opgewacht door pappa.
‘’Zo, toch nog gekomen ventje?’’ zei pappa.
‘’Sorry, de trein had wat vertraging..’’ zei ik.
‘’Nou, het zal wel, kom maar mee.’’ zei pappa
Zo liep ik achter hem aan, maar hij liep wat snel en aangezien ik niet zo groot en zwaar was werd ik door de drukte steeds verder van pappa verwijderd. Uiteindelijk wachtte hij me op in de hal.
‘’Moeite me bij te houden kleintje?’’
‘’Ja, je loopt zo snel.’’
‘’Geeft niet hoor, dan loop ik nu wat rustiger voor je.’’
We liepen toen een klein kwartiertje, en ik had nog een keer in m’n luier geplast, die begon te irriteren.
‘’Pappa?’’ vroeg ik in een benauwde stem. ‘’Mijn luier is nat, en begint te irriteren, wil je me verschonen alsjeblieft?’’
‘’Is je luier nat jongen?’’ Riep pappa, ‘’Kom maar even mee dan.’’
Gehaast liepen we een apotheek binnen. ‘’Hier is ie!’’ zei pappa.

Meteen kwamen er een vrouw aangelopen die me bekeek en me vervolgens zonder iets te zeggen meenamen naar achter in het magazijn.
‘’Welke luier wil je?’’ vroeg ze.
Ik wees naar het pak dat het dichtste bij stond.
‘’Ah, dat is de Abena Abri Form X-Plus’’ Ze pakte het pak luiers en hield die voor me neus. ‘’Is goed, doen we die bij je om, ga maar liggen.’’
''Nee, ik ga niet liggen, niet hier'' zei ik angstig en een beetje brutaal. ''Oké, dan ben ik zo terug.'' zei de vrouw. Een klein minuutje later kwam pappa binnen gelopen met de vrouw. ''Dus jij wil niet verschoond worden heh kleine?'' zei pappa streng. ''Dan mag je nu kiezen, of je wordt verschoond hier door deze vrouw, of je blijft in je natte irriterende luier lopen van je!'' Pappa keek me boos aan en ik kon aan zijn blik zien dat als ik nee zou zeggen ik heel wat problemen zou krijgen. ''Verschoon me dan maar'' zei ik ongewillig. ''Vraag dat maar eens LIEF aan deze dame hier.'' Hij wees naar de vrouw die stond te wachten op Marco's vraag. ''Mevrouw? Wilt u mij verschonen alstublieft?'' vroeg ik bang. ''Ja hoor, ga maar liggen.'' zei de vrouw vriendelijk.
Ik ging voorzichtig liggen en ik voelde hoe mijn broek uitgetrokken werd, en mijn natte luier zichtbaar werd. Ik schaamde me maar vond het stiekem ook wel spannend, alleen de schaamte overwon dit keer en ik lag als een kleine baby te wachten wat er allemaal zou gebeuren.
Ik voelde hoe mijn luier werd losgemaakt en hoe deze onder me weggetrokken werd.
Toen later voelde ik iets vochtigs waar ik mee schoongemaakt werd, ik merkte dat jet billendoekjes waren, toen het doekje over de rode plekken kwamen die van het lopen gekomen zijn, sloeg ik een kreet van pijn uit.
Twee seconden later kwam pappa binnen gerend en vroeg wat er aan de hand was. Hij kon het al vrij gauw zien en liep even weg, even later kwam die terug met een tube in z’n handen.
‘’Kom maar ventje, gaan we wat aan die rode plekjes bij jou doen.’’
Ik kreeg een knuffel en er werd zalf gesmeerd op de rode plekken.
De Abena werd neer gelegd, daarna werd ik erop gelegd, en pappa deed de luier tussen mijn benen door over mijn buik en plakte de luier strak dicht.
Ik wurmde er een beetje aan en mijn handen werden er ruw afgehaald. Ik schrok ervan.
‘’Kleintjes mogen niet aan hun luier zitten, heb je dat begrepen?!’’ zei pappa
Ik knikte ja en was verder stil.
Ik kreeg mijn broek weer aan en ik stond op en wankelde een beetje want dikke luiers was k niet gewend..
‘’Als je dit al dik vindt mag je je voorbereiden kleintje’’ zei pappa met een gemene glimlach.
Ik keek hem een beetje verbaasd aan, ik kreeg een glimlachend gezicht terug en we vertrokken vanuit de apotheek naar pappa’s huis.

Het was een vrij groot appartement in een flat helemaal bovenaan. Je had een groot uitzicht en iedereen op straat zag er heel klein uit, het appartement telde 5 kamers, woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer, en een speciale kamer.
Toen we binnen kwamen werd ik rondgeleid, eerst de normale kamers en daarna de speciale kamer. Ik mocht even in de kamer kijken wat er allemaal lag.
Ik zag een ledikantje, een kast met een verschoonkussen erop. Er stond ook nog een grote kleding kast. Toen ik de kast opende zag ik allemaal verschillende maten en kleuren rompers, sleepers, slaapzakken, trappelzakken, broekjes, shirtjes. Ook nog een enorme stapel met luiers, plasticbroeken, katoenen luiers. Ik keek m’n ogen uit naar de kast en de rest van de kamer die was behangen met leuke beertjes, girafjes en olifantjes.
‘’Indrukwekkend heh?’’ hoorde ik achter me. Ik knikte ja en ik kreeg een knuffel.
‘’Zullen we ons kleine ventje eventjes aankleden?’’ zei pappa. Ik keek wat verward.. Ik had toch al kleren aan?

Zonder een antwoord af te wachten werd mijn broek losgemaakt, uitgedaan, en opgeborgen in de kast, vervolgens kwam mijn t-shirt aan de beurt, omdat ik niet veel meer aan had, stond ik al snel in alleen mijn luier. Pappa klopte zachtjes op mijn luierkont zodat ie bij de kast kon. Hij pakte een blauwe romper met een ijsbeer erop en hield me die voor. ‘’Vindt je deze leuk?’’ vroeg die. Ik knikte ja en voordat ik het wist had ik hem al over me hoofd gekregen en werden de drukknoopjes in mijn kruis vast gemaakt. Ik mocht in de spiegel kijken en zag een klein peutertje met een romper en een dikke luier voor me staan.
Pappa kwam naast me staan met een speen en een knuffel in z’n handen. Ik kreeg de speen in m’n mond geduwd en de knuffel in m’n armen gedrukt.
Ik vergat even de werkelijkheid en realiseerde niet dat ik werd opgetild en naar de bank in de woonkamer werd gebracht, daar werd ik in trans op neergelegd terwijl pappa een flesje limonade maakte, ik schoot pas uit de trans toen pappa vroeg wat voor limonade ik wou.
‘’maacht nie sofeel uis, as maal lekkel soet is’’ mompelde ik met de speen in me mond. Pappa glimlachte en maakte een flesje limonade van wat extra aardbeisiroop klaar, en kwam er mee naar me toe.
Hij zette me op schoot, liet me tegen hem aanliggen, en verving de speen door de fles. Ik begon rustig te drinken en liet m’n gedachtes varen terwijl de limonade uit het flesje m’n mond in druppelde.
Ik dronk langzaam de fles op, toen de fles op was werd ik met mijn rug van pappa af neergezet, en moest een boertje laten van hem.
Nadat ik flink boerde werd k weer gewoon gezet en knuffelden we een hele poos.
Ik moest al een poos plassen maar ik hield het op, omdat ik bang was dat pappa iets zou merken. Pappa merkte uiteraard dat er iets aan de hand was. Maar liet dat niet zien.

Ik bleef dus mijn plas ophouden tot ongenoegen van pappa, die zag dat ik het moeilijk kreeg. Toen uit het niets begon die me hard in me zij te kietelen, waardoor ik moest plassen ik voelde hoe het plas zich in de dikke luier kroop, en langzaam dikker werd. Ik voelde ook de hand van pappa die wist dat ik aan het plassen was een beetje in mijn luier drukken. Ik bleef plassen, de hele luier stroomde vol. Ik kleurde rood en kreeg een dikke knuffel van pappa, die nog een keer stevig in mijn luier duwde dat bij mij een kreetje op lokte. Pappa glimlachte, tilde me op naar de kinderkamer en zette me op het kleed, hij deed de speen in mijn mond en drukte het knuffelbeertje tegen me aan.

Hij liet me even spelen tot het 13u ’s middags was. ‘’Tijd voor je middagslaapje kleine boef’’ zei die. Hij zag dat de luier dikker was geworden, dat ik nog meer geplast had. En kneep er gemeen in.
Ik sloeg een klein kreetje uit waardoor pappa moest lachen. Hij pakte een sleeper uit de kast die er hetzelfde uitzag als de romper en trok me die aan. Vervolgens liet hij me even staan en pakte een rode trappelzak uit de kast, hij deed me erin, en sloot de trappelzak met de rits op de rug dicht en maakte deze vast met een slotje.
‘’Dat is om te voorkomen dat je aan jezelf gaat zitten kleine boef.’’ Zei pappa, en legde me in het bedje.
Ik voelde me verdrietig want ik mocht niet bewegen of aan mijn luier zitten, terwijl ik dat wel heel graag wou.
Pappa deed het licht uit en verliet de kamer.

Toen ik daarzo lag had ik de kans eventjes mijn gedachten op een rijtje te zetten. Ik voelde me heel klein, het enige wat ik op dit moment kon doen was op mijn speen sabbelen, met knuffelbeer knuffelen, mijn luier gebruiken en nadenken. De rest was mij ontnomen. Ergens vond ik het heerlijk om zo daar te liggen in bed, lekker klein en zorgeloos, ergens anders vond ik het spannend om overgedragen aan iemand anders daar te liggen, compleet afhankelijk van pappa
Met die gedachten viel ik in slaap.

Een klein half uur later werd ik wakker gemaakt door pappa.
‘’Lekker geslapen kleintje?’’ zei pappa
‘’Jah’’ mompelde ik slaperig.
‘’Wat ruik ik klein boefje van me?’’ lachte pappa, ‘’Misschien iets te lekker geslapen?’’
Hij lachte, tilde me op en haalde me uit de trappelzak, ik werd op de grond gezet en kon niet zo goed staan door de gevulde luier tussen m’n benen. Ik viel daardoor algauw achterover en ik kwam op de achterkant van m’n luier terecht. Alles wat er in de luier zat verspreidde zich heen en weer door m’n luier.
Ik was nu niet alleen nat en vies, maar ook enorm vernederd door wat er allemaal in mijn luier zat. Ik schaamde me heel erg.
‘’Geeft niks hoor kleintje, dat hebben onzindelijke peutertjes nou eenmaal’’ zei pappa.
Hij tilde me op, deed de sleeper uit, en legde me op het verschoonkussen.
M’n romper werd voorzichtig losgemaakt. ‘’Bah jochie, we hadden jou voor het middagslaapje moeten verschonen.. nou ja, had ik kunnen weten. ‘’
De plakstrips werden voorzichtig losgemaakt en toen werd de luier opengevouwen. Er kwam een lucht vrij van hier tot overmorgen, maar pappa ging ongestoord verder met waar die mee bezig was, hij pakte billendoekjes en begon me grondig schoon te maken. De vieze luier werd weggehaald en weggegooid, toen kwam er een schone luier tevoorschijn, ten minste, ik dacht dat het één luier was. Ik kon nog eens beter kijken..
Mijn kont werd in de lucht getild en 3 dikke luiers werden onder mij neergelegd. Ik mocht weer normaal gaan liggen en lag door de al dikke bult vrij vreemd. Ik kreeg een lading babypoeder over m’n achterste en voorste, dat snel werd uitgewreven. Ik raakte hier best opgewonden van, maar dat werd me afgestraft met een tik.
Toen werd de eerste luier over m’n buik gevouwen en vastgeplakt. Toen kwam pappa aangelopen met een mesje, waarmee het plastic van de luier werd losgesneden. De 2e luier volgde, die het zelfde proces kreeg met het mesje. De 3e luier ging daar weer overheen.
‘’Zo knul, dat wordt voorlopig even niet lekken’’ zei pappa trots.
Ik kreeg een knuffel en een kus op m’n voorhoofd. ‘’Maar om het zeker te weten…’’  Pappa pakte een plastic broek uit de kast en deed die over het luierpakket heen. ‘’Zo, jij bent klaar.’’
Ik werd op de grond gezet, ik probeerde te staan maar moest tegen pappa blijven leunen om niet te vallen. Ik kon niet meer lopen. Daar ging weer een stukje Marco. Pappa liet me eventjes los om een romper voor me te pakken. Ik kreeg een gele romper aan met een aapje dat een banaan in z’n pootje heeft. De romper werd vast gemaakt in het kruis en ik kreeg een klap op m’n dikke luierkont.
‘’Kom maar mee, krijg je een lekker flesje van me’’ zei pappa.
Hij maakte een flesje melk met honing klaar en gaf die aan me. ‘’Drink maar lekker kleintje’’ zei pappa.
Ik begon te drinken en voelde me weer wakker worden, de warme melk met honing vond ik erg lekker en dronk het gulzig op.
‘’Dat doe je snel kleintje, wil je nog meer?’’ Ik knikte snel ja. En het 2e flesje kwam er alweer snel aan. Deze dronk ik ietsje langzamer omdat pappa me deze voerde, ik wou liever zelf drinken maar dat vond pappa niet goed omdat ik me misschien kon verslikken.
Ik bleef nog even bij pappa op schoot, en zonder dat pappa iets merkte verdween de eerste plas al in het dikke luierpakket. Ik voelde het warme plas door de luier wegstromen in de andere luiers en het zaakje werd lekker warm. Ik vond het stiekem best lekker zo in mijn luier te plassen. Het geborgen gevoel dat het me gaf vond ik heerlijk. Bij pappa op schoot die weinig doorheeft, lekker zorgeloos zijn en geliefd worden. Dat vond ik helemaal fantastisch.

Ik en pappa knuffelden lekker en ik voelde me helemaal fantastisch, ik kreeg het lekker warm en liet ondertussen nog een aantal plasjes lopen, alleen was het deze keer iets meer dan dat ik normaal doe.
‘’Papa?’’ vroeg ik. ‘’Heb je iets in mijn drinken gedaan?’’
‘’Hahaha, dat heb je goed kleintje, ik heb een plastabletje in je drinken gedaan, dan ga je lekker veel plassen.’’
Ik kreeg het er een beetje warm van, moest ik nu om de zoveel tijd plassen, zonder enige controle erover? Ik voelde me steeds kleiner en kleiner worden. Ik kon al bijna niet bewegen met die kleertjes en die luiers, en dan nu nog ongecontroleerd plassen ook? Ik vond het aan de ene kant heerlijk en helemaal fantastisch, en aan de andere kant was ik bang, bang voor wat er zou gebeuren als ik dit allemaal niet zo zou hebben gewild, maar dat het dan toch gebeurt tegen al mijn grenzen in. Ik bleef eraan denken, en kon het niet zomaar vergeten. Ik besloot na een poosje bij pappa op schoot te zitten die gedachten achterwege te laten en me te focussen op het kleintje zijn waar ik al zolang naar had uitgekeken.
Ik kroop tegen pappa die mij vervolgens een stevige knuffel gaf. Na een poosje zo gezeten te hebben begon ik me te vervelen.
Pappa merkte het ook en vroeg of ik wou spelen. Ik knikte snel ja.
Hij zette me op de grond en nam me mee naar de kinderkamer en wees me het speelkleed aan. ‘’Kom, gaan we lekker spelen’’ zei pappa.
Hij pakte een doos met blokken en gaf er een paar aan mij. Ik begon er een toren van te bouwen die algauw weer omviel. Elke keer probeerde ik het opnieuw, maar elke keer viel het vanzelf om of stootte ik het per ongeluk aan waardoor het viel. Ik werd er moedeloos van en begon te spelen met allerlei auto’tjes en knuffels die er lagen.
Ik ging helemaal op in het spelen en maakte af en toe wat autogeluiden en liet knuffels tegen elkaar praten en knuffelen. Pappa vond het leuk om te zien en maakte een paar foto’s.
Na een poosje gespeeld te hebben begon me het weer te vervelen en ik kroop naar pappa toe die toe stond te kijken.
‘’Klaar met spelen jochie?’’ vroeg pappa. Ik antwoordde ja.
‘’Zullen we dan een film gaan kijken, vindt je dat leuk?’’
Ik knikte ja en keek pappa blij aan. ‘’Ik moet gaan koken jochie, dus je moet eventjes alleen tv kijken, ik kom af en toe langs om te kijken hoe het met je gaat, maar kan niet de hele tijd bij je blijven.’’
Pappa pakte een trappelzak en trok me die aan. Ik keek er beduusd naar en wist dat ik niet ergens zomaar heen kon gaan onopgemerkt. De trappelzak werd vastgemaakt en ik werd opgetild en mee naar de bank genomen. Waar ik op werd neergezet. Ik maakte het mezelf gemakkelijk en mocht kiezen welke film ik wou zien. Ik koos voor Ice Age 3.
‘’Wat ga je maken papa?’’ vroeg ik. ‘’We eten pannenkoekjes kleintje, vindt je dat lekker?’’ Ik knikte ja en keek vrolijk voor me uit.
Toen de film aanstond en ik rustig zat te kijken ging pappa beslag maken.

Toen pappa het beslag af had kwam hij even kijken hoe het ging. Ik zat naar de film te kijken en zag dat pappa binnenkwam. Hij kwam naast me zitten en ik helde over tegen pappa aan. Hij gaf me een knuffel en een kus op m’n voorhoofd en we keken een poosje naar de film. Toen stond pappa op en ging weer verder met bakken.
Intussen keek ik de film uit. Toen kwam pappa met een bord pannenkoekjes binnengelopen, hij zette het op tafel en zette mij op een stoel ernaast, ik kreeg een slab om en hijzelf ging voor het bord zitten, hij sneed de pannenkoekjes in stukjes en voerde ze mij één voor één. Omdat er stroop op zat en ik werd gevoerd kon ik niet veel anders dan kliederen.
Pappa deerde het blijkbaar niets, want die bleef me lekker voeren, terwijl ik alles opat. Ik had honger, dus at alles lekker op. Toen ik klaar was werd m’n mond schoongemaakt met een warm washandje en werd me slab weer afgedaan, ik werd weer op de bank gezet en ik mocht een andere film kijken. Pappa kwam naast me zitten en we keken naar Ice Age 4.
Ik gaapte en leunde tegen pappa aan. ‘’Ben je moe kleintje?’’ vroeg pappa. Ik knikte ja en gaapte nogmaals. ‘’Zullen we deze film dan afkijken en dan ga jij naar je bedje?’’
Ik knikte nog een keer ja. We keken de film uit, en toen deze afgelopen was werd ik opgetild, en naar de commode gebracht. Mijn trappelzak mocht even uit, en ik lag toen met een romper en een dik luierpakket op de commode. Ik werd aan alle kanten geïnspecteerd of ik kon doorlekken vannacht. Niks wees erop dat dat zou kunnen. En alles werd weer dichtgemaakt, ik kreeg dezelfde sleeper als vanmiddag aan, en werd weer in de trappelzak gestopt. Ik werd in bedje gelegd, en samen met m’n speen in m’n mond en knuffelbeer in mijn armen werd ik toegedekt en ingestopt en kreeg een dikke nachtzoen. Pappa wenste me welterusten en deed het licht uit. Ik had weer de mogelijkheid na te denken. Ik bedacht dat ik het heerlijk vond om zo behandelt te worden. Ik was moe en wou slapen. Ik liet al mijn gedachtes varen, verplaatste me in mijn positie als kleine peuter. En viel langzamerhand in slaap…..Groetjes,

Teenerbaby  :baby

*

Offline Lash

  • ****
  • Geslacht: Man
  • Ik ben: Inco + ABDL
Re: Bij Papa
« Reactie #1 Gepost op: 04 december, 2017, 07:09:19 »
Leuk verhaal  :speen